Californische salade

Aantal personen: 3

Benodigdheden

- 1 verse papaya
- 2 avocado's
- 1 blikje palmharten (ca 400 gr nettogewicht)
- 50 gr gehakte walnoten
- 2 eetlepels rozijnen
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels citroen- of limoensap
- ½ krop ijsbergsla
- zout
- peper

Bereiding

Snijd het vruchtvlees van de papja en avocado in blokjes en besprenkel met citroen- of limoensap. Snijd de palmharten in plakjes. Schep de avocado, papaya, palmharten, walnoten en rozijnen door elkaar in een kom. Meng in een kommetje olie, citroen- of limoensap, zout en peper tot een sausje. Schap het sausje door de salade. Was de ijsbergsla, droog hem in een slacentrifuge en snijd hem in reepjes. Verdeel de salade over 3 bordjes en schep het avocado-papayamengsel erop.

Print deze pagina!